ကျွန်ုပ်တို့ကို ဆက်သွယ်ရန်
မက်ဆေ့ချ်တိုင်းကို လူအစစ်က ဖတ်ပါသည်။ များသောအားဖြင့် တစ်ရက်အတွင်း ပြန်ကြားပါသည်။
အက်ပ်အတွင်းမှ ရေးသားခြင်း — ဆက်တင်များ › အကူအညီ — သည် သင့်ဖုန်းမော်ဒယ်၊ စနစ်ဗားရှင်းနှင့် လက်မှတ်နံပါတ်ကို ပူးတွဲပေးထားပြီး နောက်ပိုင်းတွင် စကားပြောဆိုမှုကို ပိုမိုလွယ်ကူစွာ ကောက်ယူနိုင်စေပါသည်။
မေးလေ့ရှိသော မေးခွန်းများ
အကောင့်တစ်ခုထည့်ခြင်း
QR ကုဒ် ဘယ်မှာလဲ။
ဒီအက်ပ်ထဲမှာ မဟုတ်ဘဲ သင်ကာကွယ်နေတဲ့ ဝန်ဆောင်မှုရဲ့ ဝက်ဘ်ဆိုက်မှာပါ။ အဲဒီမှာ လက်မှတ်ထိုးဝင်ပြီး လုံခြုံရေး ဒါမှမဟုတ် နှစ်ဆင့်အတည်ပြုချက် ဆက်တင်ကို ဖွင့်ပြီး အထောက်အထားစိစစ်ရေးအက်ပ်ကို ရွေးချယ်ပါ။ ၎င်းက QR ကုဒ်ကို ပြသပါတယ်။ AssuredAuth ကို ဖွင့်ပြီး ကင်မရာကို နှိပ်ပြီး ကုဒ်ကို ချိန်ပါ။ ကုဒ်က သင်ကိုင်ဆောင်ထားတဲ့ ဖုန်းမှာပဲ ရှိနေရင် ဖန်သားပြင်ဓာတ်ပုံရိုက်ပြီး From a picture ကို အသုံးပြုပါ။
အကောင့်ဝင်ကုဒ်ကို ဘယ်မှာရိုက်ထည့်ရမလဲ။
သင့်စကားဝှက်ပြီးနောက်ပေါ်လာသော အကွက်ထဲတွင် တောင်းဆိုထားသော ဝဘ်ဆိုက် သို့မဟုတ် အက်ပ်ထဲသို့ ဝင်ပါ။ AssuredAuth သည် ကုဒ်ကိုသာ ပြုလုပ်ပေးပြီး ရိုက်ထည့်ရန် ဘယ်သောအခါမှ မတောင်းဆိုပါ။ ကတ်ကို ကူးယူရန် နှိပ်ပြီးနောက် ထိုနေရာတွင် ကူးထည့်ပါ — သို့မဟုတ် ၎င်းကိုယ်တိုင် ဖြည့်သွင်းပါစေ- iPhone တွင် ကုဒ်ကို ကီးဘုတ်အထက်တွင် ပေးထားပြီး Android တွင် ကုဒ်တောင်းဆိုသည့်နေရာတိုင်းတွင် ပေးထားသည်။
အကောင့်ဝင်ကုဒ်ကို လက်မခံပါ
ဆယ်ကြိမ်တွင် ကိုးကြိမ်မှာ ဖုန်း၏နာရီ အနည်းငယ် လွဲနေတတ်သည်။ ကုဒ်များကို အချိန်မှ တွက်ချက်ထားသဖြင့် စက္ကန့်အနည်းငယ်ထက် ပိုလွဲနေသော နာရီသည် ကုဒ်တိုင်းကို မှားစေသည်။ ဆက်တင်များ › အကူအညီ › အကောင့်ဝင်ကုဒ်ကို လက်မခံပါ တွင် သင့်ဖုန်းကို အချိန်ဆာဗာနှင့် နှိုင်းယှဉ်ပြီး ကွာခြားချက်ကို ပြောပြသည့် 'နာရီကို စစ်ဆေးပါ' ခလုတ်ရှိပြီး၊ ၎င်းကို ပြင်ဆင်ပေးမည့် ဆက်တင်သို့ သွားသော ခလုတ်လည်း ပါသည်။ နာရီမှန်နေပါက ဝန်ဆောင်မှုတွင် အကောင့်ကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ရန် လိုအပ်နိုင်သည်- ၎င်း၏ ဝက်ဘ်ဆိုက်တွင် နှစ်ဆင့်အတည်ပြုခြင်းကို ပိတ်ပြီး ပြန်ဖွင့်ကာ ကုဒ်အသစ်ကို စကင်ဖတ်ပါ။
ကျွန်ုပ်သည် Google Authenticator သို့မဟုတ် အခြားအက်ပ်ကို အသုံးပြုပြီးဖြစ်သည်
သင့်ကုဒ်များကို တစ်ခါတည်း ယူဆောင်လာပါ။ Google Authenticator တွင်- အကောင့်များလွှဲပြောင်းခြင်း › QR ကုဒ်ကိုပြသသည့် အကောင့်များကို ထုတ်ယူခြင်း၊ AssuredAuth တွင်- ဆက်တင်များ › တင်သွင်းခြင်း › Google Authenticator တွင် ကင်မရာကို ၎င်းထံ ချိန်ရွယ်ပါ။ 2FAS နှင့် Aegis သည် ဖိုင်တစ်ခုကို ထုတ်ယူပြီး AssuredAuth သည် ဆက်တင်များ › တင်သွင်းခြင်းမှ ဖတ်သည်။ မည်သည့်အရာကိုမျှ မရေးသားမီ အကောင့်မည်မျှတွေ့ရှိပြီး မည်သည့်အကောင့်များ ဤနေရာတွင်ရှိနှင့်ပြီးဖြစ်ကြောင်း ကြိုတင်ကြည့်ရှုခြင်းတွင် ဖော်ပြထားသည်။
ကုဒ်များ
ကုဒ်က ဘာလို့ စက္ကန့်သုံးဆယ်တိုင်း ပြောင်းနေတာလဲ။
ဘာလို့လဲဆိုတော့ ကုဒ်ကို အချိန်နဲ့ သင့်ဖုန်းနဲ့ ဝန်ဆောင်မှုမှာပဲ ရှိတဲ့ သော့ကနေ တွက်ချက်ထားလို့ပါ။ စက္ကန့်သုံးဆယ်ပဲ အသုံးပြုနိုင်တဲ့ ကုဒ်ဆိုတာ မြင်ဖူးသူတစ်ယောက်က ပြန်သုံးလို့မရတဲ့ ကုဒ်ပါ။ ကုဒ်တစ်ခုစီရဲ့ ဘေးနားက လက်စွပ်က ကျန်ရှိတဲ့အချိန်ကို ပြသပြီး နောက်ကုဒ်ကို တွက်ချက်ပြီးသားဖြစ်လို့ ဘာမှစောင့်စရာမလိုပါဘူး။
ကုဒ်တွေက signal မပါဘဲ အလုပ်လုပ်လား။
ဟုတ်ကဲ့။ ကုဒ်တွေကို ဖုန်းမှာရော နာရီမှာပါ သိမ်းဆည်းထားတဲ့ သော့ကနေ တွက်ချက်ပါတယ်။ ဘယ်နေရာကနေမှ ဘာမှယူလို့မရပါဘူး။ လေယာဉ်ပျံမုဒ်၊ မြေအောက်ခန်း၊ ဒေတာအစီအစဉ်မရှိတဲ့ နိုင်ငံခြား- ကုဒ်တွေက အတူတူပါပဲ။
AssuredAuth က ကျွန်တော့်ရဲ့ ကုဒ်တွေ ဒါမှမဟုတ် အကောင့်တွေကို မြင်နိုင်ပါသလား။
မဟုတ်ပါ။ အကောင့်တိုင်းအတွက် သော့ကို သင့်ဖုန်းတွင်၊ စနစ် keychain တွင် သိမ်းဆည်းထားပြီး အက်ပ်တွင် ၎င်းထံသွားရန်အတွက် ဆာဗာမရှိပါ။ အက်ပ်က ပေးပို့သည့် တစ်ခုတည်းသောအရာမှာ ပျက်စီးမှုနှင့် အသုံးပြုမှု အစီရင်ခံစာများဖြစ်ပြီး သော့၊ ကုဒ်၊ အကောင့်အမည် သို့မဟုတ် စကားဝှက်ကို သယ်ဆောင်ရန် နည်းလမ်းမရှိပါ။ ၎င်းတို့ကို ဆက်တင်များ › ကိုယ်ရေးကိုယ်တာနှင့် အချက်အလက်တွင် ပိတ်နိုင်သည်။
စာရင်းသွင်းမှုများ
ငွေမပေးဘဲ ဘာတွေ ရနိုင်ပါသလဲ။
အကောင့်သုံးခုအတွက် ကုဒ်များကို အမြဲတမ်းအသုံးပြုနိုင်ပြီး အကောင့်ဖန်တီးရန်မလိုပါ။ စကင်ဖတ်ခြင်း၊ ပုံများနှင့် ရိုက်နှိပ်ထားသော သော့များ။ Google Authenticator၊ 2FAS၊ Aegis နှင့် ကူးထည့်ထားသောလင့်ခ်များမှ တင်သွင်းပြီး လွှဲပြောင်း QR၊ ကုဒ်ဝှက်ထားသောဖိုင် သို့မဟုတ် အခြားအက်ပ်များဖတ်သည့်ဖိုင်သို့ ထုတ်ယူပါ။ Face ID၊ အလိုအလျောက်သော့ခတ်ခြင်းနှင့် clipboard timer။ သင်ထည့်သွင်းသည့်အရာများကို သင့်ထံမှ ဘယ်တော့မှ မယူဆောင်ပါ၊ စာရင်းသွင်းမှုသက်တမ်းကုန်ဆုံးသွားပါက အပါအဝင်- ကုဒ်တိုင်းသည် အလုပ်လုပ်နေပြီး ထုတ်ယူမှုသည် အလုပ်လုပ်နေသောကြောင့် သင်အမြဲတမ်း ထွက်ခွာနိုင်ပါသည်။
မည်သို့ ရပ်ဆိုင်းရမည်နည်း။
စာရင်းသွင်းမှုများကို စတိုးဆိုင်မှ သိမ်းဆည်းထားသောကြောင့် ပယ်ဖျက်ခြင်းသည် ထိုနေရာတွင် ဖြစ်ပေါ်ပါသည်။ iPhone တွင်- ဆက်တင်များ → သင့်အမည် → စာရင်းသွင်းမှုများ → AssuredAuth။ Android တွင်- Play Store → သင့်ပရိုဖိုင် → ငွေပေးချေမှုများနှင့် စာရင်းသွင်းမှုများ → စာရင်းသွင်းမှုများ။ အက်ပ်အတွင်းရှိ ဆက်တင်များ › စာရင်းသွင်းမှုသည် ညာဘက်စာမျက်နှာသို့ တိုက်ရိုက်လင့်ခ်ချိတ်ထားသည်။ ပယ်ဖျက်ခြင်းသည် သက်တမ်းတိုးခြင်းကို ရပ်တန့်စေပြီး၊ သင်ပေးချေထားသောကာလ ကုန်ဆုံးသည်အထိ ပရီမီယံသည် ဆက်လက်အလုပ်လုပ်နေပါသည်။
အစမ်းသုံးကာလအတွင်း ရပ်ဆိုင်းလိုက်ပါသည်။ ငွေကောက်ခံမည်လား။
မကောက်ခံပါ။ တတိယနေ့ မကုန်ဆုံးမီ ရပ်ဆိုင်းလိုက်ပါက မည်သည့်ငွေမျှ မကောက်ခံပါ။ အစမ်းသုံးကာလ မကုန်ဆုံးမီ တစ်ရက်အလိုတွင် အက်ပ်က သတိပေးသောကြောင့် မသိလိုက်ဘဲ ဆက်သွားခြင်း မဖြစ်နိုင်ပါ။
ငွေပေးချေပြီးပါပြီ၊ Premium မပေါ်ပါဘူး
စာရင်းသွင်းမှု စာမျက်နှာရှိ “ဝယ်ယူမှုများ ပြန်လည်ရယူရန်” ကို နှိပ်ပါ။ ၎င်းက စတိုးကို ထပ်မံ မေးမြန်းပြီး ဖုန်းအသစ်၊ ပြန်လည်ထည့်သွင်းခြင်း သို့မဟုတ် အက်ပ်ပိတ်နေစဉ် ပြီးမြောက်သွားသော ဝယ်ယူမှု စသည့် အခြေအနေအားလုံးနီးပါးတွင် ဖြေရှင်းပေးပါသည်။ မဖြေရှင်းနိုင်ပါက စတိုး ငွေလက်ခံဖြတ်ပိုင်းနှင့်အတူ ကျွန်ုပ်တို့ထံ စာရေးပါ။ ကျွန်ုပ်တို့ ဖြေရှင်းပေးပါမည်။
ပြန်အမ်းငွေ ဘယ်လိုရယူရမလဲ။
ကျွန်ုပ်တို့ထံမှမဟုတ်ဘဲ ငွေပေးချေမှုကို လက်ခံသည့်စတိုးမှ- Apple ၏ App Store အတွက် ငွေပြန်အမ်းစာမျက်နှာနှင့် Android ရှိ Play Store ၏ မှာယူမှုမှတ်တမ်း။ နှစ်ခုစလုံးသည် ရက်အနည်းငယ်အတွင်း အကြောင်းပြန်ပါသည်။ စာရင်းသွင်းမှုကို ပယ်ဖျက်ခြင်းသည် သီးခြားဖြစ်ပြီး သက်တမ်းတိုးခြင်းကို ရပ်တန့်ခြင်းသည် ပေးချေပြီးသောကာလကို ပြန်အမ်းမည်မဟုတ်ပါ။
သင့်ဒေတာ
ဖုန်းအသစ်တစ်လုံးရပြီ
အရန်ကူးယူခြင်းကို ဖွင့်ထားပါက ဖုန်းအသစ်တွင် AssuredAuth ကို ထည့်သွင်းပါ၊ ယခင်ကဲ့သို့ iCloud သို့မဟုတ် Google Drive သို့ ဝင်ရောက်ပါ၊ ထို့နောက် ကုဒ်တိုင်းသည် ၎င်း၏ကိုယ်ပိုင်ပုံစံဖြင့် ပြန်လာပါသည်။ အရန်ကူးယူထားသောဖိုင်တစ်ခု ပြုလုပ်ထားပါက၊ ဆက်တင်များ › အရန်ကူးယူခြင်း › ဖိုင်တစ်ခုမှ ပြန်လည်ရယူခြင်းတို့ကို ပြုလုပ်ပါက သင့်စကားဝှက်ဖြင့် ၎င်းကို ဖွင့်ပါသည်။ သင့်တွင် ဖုန်းအဟောင်းရှိနေသေးပါက၊ ဆက်တင်များ › ထုတ်ယူခြင်းနှင့် လွှဲပြောင်းခြင်း › လွှဲပြောင်းမှုပြရန် QR သည် အရာအားလုံးကို တစ်ကြိမ်စကင်ဖတ်စစ်ဆေးခြင်းဖြင့် ရွှေ့ပေးပါသည်။ ၎င်းတို့ထဲမှ တစ်ခုမျှမရှိပါက၊ သင်ဝင်ရောက်ထားသော ဝန်ဆောင်မှုသည် ၎င်း၏ကိုယ်ပိုင်အကောင့်ပြန်လည်ရယူခြင်းမှတစ်ဆင့် သင့်အား ပြန်လည်ဝင်ရောက်ခွင့်ပြုသည့် ဝန်ဆောင်မှုဖြစ်သည်။
အားလုံးကို မည်သို့ ဖျက်ရမည်နည်း။
အက်ပ်ကို ဖျက်လိုက်ရင် ဖုန်းထဲက အရာအားလုံး ပါသွားပါလိမ့်မယ်။ ကျွန်တော်တို့ဘက်က ဖျက်ဖို့ အကောင့်မရှိပါဘူး။ အရန်ကူးယူမှုကို ဖွင့်ထားရင် ဆက်တင်များ › အရန်ကူးယူမှုမှာ အရင်ဆုံးပိတ်လိုက်ပါ။ iCloud သို့မဟုတ် Google Drive ရှိ မိတ္တူကို ဖယ်ရှားလိုက်ပါမယ်။ သင်ကိုယ်တိုင်ရေးထားတဲ့ အရန်ကူးယူထားတဲ့ဖိုင်ကို သင်သိမ်းထားတဲ့နေရာတိုင်းမှာ ဖျက်နိုင်ပါတယ်။ ဆက်တင်များ › ကိုယ်ရေးကိုယ်တာနှင့်ဒေတာ › အရာအားလုံးကို ဖျက်ခြင်းဖြင့် အက်ပ်ကို မဖြုတ်ဘဲ ဖျက်ပစ်ပါတယ်။
မဖြေရှင်းနိုင်သေးပါက
ကျွန်ုပ်တို့ထံ စာရေးပါ- သင်ဘာလုပ်ခဲ့လဲ၊ သင်မျှော်လင့်ထားတာနဲ့ ဘာတွေဖြစ်ခဲ့လဲ။ အဲဒါက ပထမဆုံးပြန်ကြားချက်မှာပါတဲ့ မေးခွန်းအများစုကို ဖြေဆိုပေးပါတယ်။